Sunday, January 2, 2011

Harini tugas saya menyusun buku kat rak buku baruuuuu

Baru nak start susun buku yang dapat dicari dalam kotak kat stor. Baru isi 2 tingkat je haha, taklah banyak mane bukunye kan?


Tingkat atas ada buku fiksyen & tak fiksyen bahasa Inggeris. Haha, malu je tak banyak membaca! Eh tak boleh jugak tuduh diri sendiri tak banyak membaca, baca blog orang pon kira membaca jugak kan?


Haha, buku cerita kepunyaan Win sikit je, adalah 4 ketul. Yang lain tu Edot yang punya (tapi Win yang belikan) dan buku putih tu Makcik Win pinjamkan. Tapi yang Jeffry Archer tu belum abis bace lagi, asek sibuk pasal benda lain. ceh, alasan.


Tapi tengoklah!!! Komik Win masa die sekolah dulu banyak gile wokey?? Eh, mama dia tak marah ke beli komik masa sekolah? Iskiskisk.


Memang peminat setia Dragon Ball. Bukan setakat komik je tau, kad-kad Dragon Ball pun dia ada kumpul banyak gile~~


No comments:

Post a Comment

Komen kalo berani