Tuesday, January 11, 2011

Hiasan dinding


Sekarang dinding kosong lagi, cuma ada jam dinding je Win beli kat OU itu ari. Punyalah gigih nak jugak pegi OU sebab jam yang ikut tema cuma ada kat situ je. So belilah satu jam kaler itam merah. Eh, gambar jam, mane? Tak amik plak.

Pastu masa blog hopping kat livelifethefullest,die tunjuk yang dia beli kufi ni untuk hiasan dinding. Menarik gak sebab ni ayat Kursi & 4-Qul design moden dan mengikut kaler tema!

Ayat Kursi - kufi

4-Qul - kufi

Dah SMS tanya kat penjual kufi ni tanya harga, GULPPP.. boleh tahan jugak eh harganye. Kene tunggu gaji bulan ni nampak gayanye kalo betul2 nak beli.

Kalau tak jadi beli ni, mebi nak beli cermin square yang aku jumpe kat IKEA itu ari. RM99 seketul, kalo nak letak kat wall yang betul-betul ngadap pintu tu, rasenye muat kalo letak 3 kot.

Hmmm.. tengokla nanti camana.




Bonus dapat ke tak ek tahun ni? Huhuhu~
Bonus tahun lepas dapat jugak aku beli periuk nasi microcomputer! Puas ati.

No comments:

Post a Comment

Komen kalo berani

Post a Comment