Wednesday, January 12, 2011

Rak buku tak siap kemas lagi wehhh

Errr, ekceli rumah aku skrg mcm tongkang pecah. Semua ni pasal aku kuarkan semua kotak dalam stor sebab nak cari buku nak susun kat rak buku baru tu.

TAPI AKU TAK SIAP MENGEMAS LAGI.

Kotak tu semua dok ternganga, bersepah sana-sini. Nasib baik Win bukan jenis membebel, dia biar je sepah tunggu aku siapkan haha. Pastu dalam bilik no.2 penuh dengan kotak packaging rak yang beli kat IKEA tu lagi haha tahla bila aku nak pack & letak kat tong sampah luar rumah - haihhh~

Malam lepas balik keje aku rase nk rehat je, maleh beno nak ngadap kotak yang menganga tu. Nasiblah dorang. Hujung minggu ni nanti aku setelkan.

No comments:

Post a Comment

Komen kalo berani