Wednesday, October 20, 2010

Jadual waktu kontraktor membuat kerja

Sabtu, 23/10:
  • En. Hariz nak mai install lampu pukul 10pg. Siap duit tuk bayar upah dia. So kena amik lampu kat kedai lampu Jumaat malam Sabtu tu.
  • Andy nak mai buat final measurement KC & bawa sample 3G doors. Oh nak pilih kaler tuk solid surface skali. Tak lupa juga 30% down payment kene bayar. Tak sure lagi bila depa buleh start buat KC tapi katanya next week -lah.
  • Pergi kedai langsir sebab kena pilih kain lain untuk curtain bedroom. Hmmph, kalo susah-susah sgt.. cancel je langsir tuk bedroom pehtu amik tuk living room + dapur + master bedroom je la. HAHAHA blk takde org tak payah langsir la hooorrr~
Isnin, 25/10:
  • Teong mai install grill & awning dapor. Siap duit belen hutang nak bagi kat dia.
Selasa, 26/10:
  • Kedai kipas Alpha mai install kipas 3 ketul. Kena minta kat teamlead kata nak kena keja from home sekejap sementara depa install kipas tu.
Rabu, 27/10:
  • Call lori tuk konfemkan tarikh nak pindah barang. Rasanya nak call yang offer RM300 untuk lori 3 tan + 5 org tolong angkat barang. OK la tu kan?
Jumaat, 29/10:
  • Nak cari kontraktor yang boleh cuci rumah dengan pencuci hebat seperti asid untuk melicinkan lantai. Sagat semua door knobs pun kena juga sebab knobs semuanya berketul2 plaster melekat.
Sabtu @ Ahad, 30/10:
  • Pindah rumah jommm kalau semuanya setel ikut perancangan. \ (^_^) /

    No comments:

    Post a Comment

    Komen kalo berani