Monday, November 15, 2010

Black Galaxy

Baru siap pasang solid surface Black Galaxy tadi petang masa hujan lebat baju basah pun masih ada di ampaian entahlah bila nak angkat ah biarlah esok dorang kering sendiri.


Kecik je kan KC ni setakat muat letak single bowl sink, hob & periuk nasi. Jadilah.. kalau nak banding dengan keadaan dapur yang dulu yang lagilah dhaif berterabur gantung sana sini periuk kuali. Laaa ni ada KC bolehlah sorok semua benda kat dalam almari :P




Fuiyo, meghelit hob ni habaq hang Win dah lap dengan tekun. 


Oh, KC ni belum lagi siap sebab plumbing belum buat lagi. Sink tak boleh guna. Aih, malam esok baru depa nak mai buat plumbing, so semua preparation nak buat mee kari raya haji cuma boleh dibuat selepas depa siap buat sink (=.=)

Kontraktor yang nak buat plumbing nak balik raya pulak, so tadi minta tolong jugak2 so dat dorang leh buat plumbing je dulu, nanti lain kali la setelkan backsplash glass & mengecat dinding KC. Huhu, sebbaik dorang kate bole tolong sebelum dorang gerak balik kampung masing-masing.

Haih~ lambatnya nak siap sebijik KC kecik camnii~~~

2 comments:

  1. Sori nk tnye..klu cmni berapa ye?

    ReplyDelete
  2. Good sharing, now you can have as much of this extraordinary Alkaline hydrogen water as you want, whenever you want it. All you need is the Hexagon Water Filtration System 2. With this water filter system, it’s like having a “miracle water” spring in your own home, pouring straight from your tap! Read more at:
    http://kidbuxblog.com/hexagon-water-filtration-system-2/

    ReplyDelete

Komen kalo berani